«Συμφώνησε με Ζινκερνάγκελ η Τράμπζονσπορ, διατεθειμένη να προσφέρει και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό»

«Συμφώνησε με Ζινκερνάγκελ η Τράμπζονσπορ, διατεθειμένη να προσφέρει και τον Σιώπη στον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Η Τράμπζονσπορ ήρθε σε συμφωνία με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, όπως αναφέρει το DikFutbol, που τονίζει ότι είναι διατεθειμένη να δώσει και τον Σιώπη στον ΟΛυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλίτσες για Τραπεζούντα φαίνεται πως ετοιμάζει ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ! Όπως αποκαλύπτει το τούρκικο «DikFutbol», με την είδηση να «παίζει» σε πολλά Μέσα στη γειτονική χώρα, η Τράμπζονσπορ ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη και πλέον απομένει να διαπραγματευτεί το ποσό, που ζητά ο Ολυμπιακός, για να τον παραχωρήσει!

Όλο το καλοκαίρι, θυμίζουμε, η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη «κοιτάει» τον 28χρονο Ζινκερνάγκελ (στα 4 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή του αξία), ο οποίος είναι πολύ ψηλά στη λίστα τω Τούρκων, ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας είναι διατεθειμένος να προσφέρει και τον Σιώπη ως ανταλλαγή!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X