Ο Ελληνoϊσραηλινός Σταβ Λέμκιν έκλεισε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ο Ελληνoϊσραηλινός Σταβ Λέμκιν έκλεισε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ
Photo Credits: INTIME

Η εξαιρετική πορεία του με τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ έφερε στον Σταβ Λέμκιν τη μεταγραφή του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εξαιρετική πορεία του με τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ έφερε στον Σταβ Λέμκιν τη μεταγραφή του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν με τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ τόσο πέρσι όσο και φέτος, ήταν ο Σταβ Λέμκιν ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες αλλά αγωνίζεται με το εθνόσημο του Ισραήλ.

Αυτές οι εμφανίσεις του χάρισαν μία μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας καθώς ο 20χρονος στόπερ έκλεισε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία και η Χαποέλ Τελ Αβίβ θα βάλει τα ταμεία της το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ από την πώλησή του.

Όσο για την Ελλάδα, έχει ελληνικό διαβατήριο καθώς η γιαγιά του ήταν από τη χώρα μας ενώ και ο ίδιος επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά για διακοπές.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X