Μπαρτσελόνα: Δεν τιμωρείται από την UEFA και παίζει κανονικά στο Champions League της νέας σεζόν

Μπαρτσελόνα: Δεν τιμωρείται από την UEFA και παίζει κανονικά στο Champions League της νέας σεζόν
Photo Credits: INTIME

Κανονικά θα συμμετάσχει στο Champions League της νέας σεζόν η Μπαρτσελόνα, με την UEFA να ανακοινώνει ότι δεν θα την τιμωρήσει φέτος για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λήξη συναγερμού, τουλάχιστον προς το παρόν, για την Μπαρτσελόνα.

Όπως ανακοινώθηκε από την UEFΑ, οι «μπλαουγκράνα» δεν θα τιμωρηθούν για την υπόθεση Νεγκρέιρα και θα αγωνιστούν κανονικά στο Champions League της νέας σεζόν, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο τιμωρίας τους στο μέλλον.

Να θυμίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα κατηγορείται από τον περασμένο Μάρτιο για παράνομες πληρωμές προς τον πρώην διαιτητή και αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, Χοσέ Μάρα Ενρίκες Νεγκρέιρα, ενώ οι έρευνες που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Με τις νομικές διαδικασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη και τη με δικαιοσύνη να μην έχει ακόμα αποφανθεί, η UEFA αποφάσισε να μην στερήσει από τη Μπαρτσελόνα το δικαίωμα της συμμετοχής στη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X