Στο «κάδρο» ο Κένεντι για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό

Στο «κάδρο» ο Κένεντι για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στο «κάδρο» ο Κένεντι για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό, ανοιχτό να αποκτηθεί από τους «ερυθρολεύκους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κένεντι της Βαγιαδολίδ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για τη θέση του εξτρέμ.

Μία από τις θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του εξτρέμ, όπου οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν τουλάχιστον έναν παίκτη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που περιέχει η μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων» είναι και αυτό του Κένεντι από τη Βαγιαδολίδ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τους ανθρώπους της ομάδας και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ ανήκει στη Βαγιαδολίδ (συμβόλαιο μέχρι το 2027) αλλά μετά τον υποβιβασμό της ισπανικής ομάδας, ο ίδιος φαίνεται πως ψάχνει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και συγκεντρώνει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δεν είναι άγνωστος παίκτης για τον Ισπανό προπονητή καθώς τον είχε τη σεζόν 2020/21 στη Γρανάδα όπου έπαιξε με τη μορφή δανεισμού και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με απολογισμό οκτώ γκολ και έξι ασίστ σε διάστημα 44 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με αποκορύφωμα τη νίκη κόντρα στη Νάπολι με 2-0 (γκολ και ασίστ) για τα νοκ-άουτ του Europa League.

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε την καριέρα του στη Φλουμινένσε, από την οποία τον πήρε η Τσέλσι το 2015 έναντι οκτώ εκατ. ευρώ. Στην πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου μέτρησε 30 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ και στη συνέχεια δόθηκε σε μία σειρά από δανεισμούς.

Φόρεσε τα χρώματα των Γουότφορντ, Χετάφε, Γρανάδα, Νιούκαστλ, Φλαμένγκο και το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε έναντι 500 χιλιάδων ευρώ στη Βαγιαδολίδ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X