Σοκ στην Γκλάντμπαχ: Ο Λάινερ διαγνώστηκε με λέμφωμα

Σοκ στην Γκλάντμπαχ: Ο Λάινερ διαγνώστηκε με λέμφωμα
Photo Credits: INTIME

Εκτός δράσης γι' αρκετούς μήνες θα μείνει ο Στέφαν Λάινερ, καθώς η Γκλάντμπαχ γνωστοποίησε σήμερα (27/7) ότι ο Αυστριακός διαγνώστηκε με καρκίνο στο αίμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο 30χρονος δεξιός μπακ, έδειξαν ότι πάσχει από λέμφωμα, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, και έχει τώρα μπροστά του αρκετούς μήνες θεραπείας. «Ο καρκίνος έχει εντοπιστεί εξαιρετικά νωρίς και είναι αντιμετωπίσιμος με φαρμακευτική αγωγή» υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει σε πλήρη υγεία και μια κανονική ζωή, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού αθλητισμού, θα μπορούσε να είναι ακόμα δυνατή».

Ο Λάινερ εντάχθηκε το 2019 στο δυναμικό της Μπορούσια, προερχόμενος από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Έχει καταγράψει 125 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα γκολ και 13 ασίστ.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχει ο Στέφι την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Ευχόμαστε σε αυτόν και την οικογένειά του πολλή δύναμη και αισοδοξία στη μάχη εναντίον αυτής της ασθένειας» δήλωσε το μέλος του αθλητικού συμβουλίου της Γκλάντμπαχ, Ρόλαντ Φίρκους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X