Ελλάδα για τετράδα: Απέναντι στη Γερμανία για την πρόκριση στα ημιτελικά

Ελλάδα για τετράδα: Απέναντι στη Γερμανία για την πρόκριση στα ημιτελικά
Photo Credits: INTIME

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ Εφήβων διεκδικεί σήμερα (27/7, 16:30) η Εθνική μας ομάδα, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη της Γερμανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ελλάδα κέρδισε εύκολα την Τετάρτη τη Φινλανδία (88-70) στα νοκ-άουτ παιχνίδια της φάσης των «16», όμως η νίκη της στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Στράτου Καλλιοντζή.

Ο διεθνής σέντερ γύρισε τον αριστερό του αστράγαλό του στο τέλος της πρώτης περιόδου και αποχώρησε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, αλλά θα υποβληθεί και σε εξετάσεις, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα του τραυματισμού του.

Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί επιβλήθηκαν επίσης εύκολα της Σουηδίας με 93-77 για την πρόκριση, ενώ παραμένουν αήττητοι στο τουρνουά, καθώς είχαν πετύχει το απόλυτο (3/3) στον Β΄όμιλο απέναντι σε Πολωνία, Τουρκία και Κροατία.

Το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών:

1. Γαλλία – Σλοβενία (19:00)
2. Τουρκία – Ισπανία (14:00)

3. Ισραήλ – Σερβία (21:30)
4. Γερμανία – Ελλάδα (16.30)

Ημιτελικά

Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικητής 3 – Νικητής 4

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X