Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Photo Credits: INTIME

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να «σπρώχνει» 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια και να τον ντύνει στα πράσινα.

Ακόμα ένα ηχηρό «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ακόμα ένα λαμπερό “done deal” επιτεύχθηκε για τους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο 28χρονος Ισπανός φόργουορντ έστειλε τα μεσάνυχτα το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και πλέον απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση. Πρόκειται για ένα κλειστό διετές συμβόλαιο ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Επί της ουσίας, το πιο σημαντικό στην υπόθεση Ερνανγκόμεθ είναι ότι ο Παναθηναϊκός τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση του παίκτη που ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος του για το φετινό καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα ήταν μία από τις ομάδες που ήθελαν πολύ τον ύψους 2,06μ. φόργουορντ, αλλά το «τριφύλλι» απέσπασε το μεγάλο «ναι» και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X