Ολυμπιακός: Έδιωξε τον Ρέαμπτσιουκ από τη Σκωτία ο Μαρτίνεθ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Ολυμπιακός: Έδιωξε τον Ρέαμπτσιουκ από τη Σκωτία ο Μαρτίνεθ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδιωξε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από τη Σκωτία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ -που έμεινε εκτός αποστολής από το φιλικό με την Ρέιντζερς- επιστρέφει άρον άρον στην Αθήνα για πειθαρχικό παράπτωμα!

Με την ανακοίνωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το φιλικό με τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν βρισκόταν καν ανάμεσα στους αναπληρωματικούς, έχοντας μείνει εκτός αποστολής μαζί με τον νεαποκτηθέντα, Νικολάς Φρέιρε.

Όπως προέκυψε ωστόσο, ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός. Συγκεκριμένα, ο Μολδαβός μπακ όχι μόνο έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του «Άιμπροξ», αλλά επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα αφού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έδιωξε από την αποστολή της ομάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τα δύο φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!

Όλα αυτά βεβαίως, ίσως να έχουν και σχέση με επικείμενη… συνολική αποχώρησή του από το Λιμάνι, με μεταγραφή, κάτι που φυσικά θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X