Κηφισιά: Πέταξε για την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας

Κηφισιά: Πέταξε για την Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της Κηφισιάς πέταξε για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα παραμείνει στο Burg Hamsteede έως τις 5/8

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H αποστολή της Κηφισιάς πριν μια εβδομάδα ακριβώς επέστρεψε από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και την Τετάρτη, 26 Ιουλίου, πέταξε για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Με τους νέους τους συμπαίκτες βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Όγκμουντουρ Κρίστινσον και Αλμπέρτο Μποτία.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα παραμείνει στο Burg Hamsteede έως τις 5 Αυγούστου και σε αυτό το διάστημα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Μοναδικό «κλεισμένο» είναι το τελευταίο χρονικά κόντρα στην ολλανδική Γκο Αχέντ Ιγκλς.

Η ενημέρωση:

«Η αποστολή της Κηφισιάς πέταξε την Τετάρτη 26 Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Με νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο στάδιο στην Πτολεμαΐδα, η αποστολή της Κηφισιάς ταξίδεψε για το Burg Hamsteede, όπου ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της Κηφισιάς θα παραμείνει στην Ολλανδία μέχρι το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kifisia FC – ΠΑΕ Κηφισιά (@kifisiafc)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X