Φιλική νίκη (2-1) επί της Μπάγερν για τη Μάντσεστερ Σίτι

Φιλική νίκη (2-1) επί της Μπάγερν για τη Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σπουδαίο φιλικό με τη Μπάγερν Μονάχου, που διεξήχθη στην Ιαπωνία, καθώς επιβλήθηκε 2-1 των Βαυαρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο ο Τόμας Τούχελ, όσο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν παράταξαν τις ομάδες τους με βασικούς, αλλά μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής σε σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Οι “Πολίτες” ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον ΜακΆτι και ολοκλήρωσαν το ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπάγερν άλλαξε όλη την ενδεκάδα της (9 αλλαγές έκανε ο Γκουαρδιόλα) και έγινε πιο απειλητική. Δημιούργησε καλές στιγμές και στο 81′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τελ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η αντίδραση της Σίτι, ωστόσο, ήταν άμεση, αφού οκτώ λεπτά αργότερα πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, χάρη στο γκολ του Λαπόρτ και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X