«Ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ ο Σιώπης - Δεν αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης»

«Ζήτησε να φύγει από την Τράμπζονσπορ ο Σιώπης - Δεν αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης»
Photo Credits: INTIME

Εξελίξεις στην Τράμπζονσπορ με τον Μανώλη Σιώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Έλληνας διεθνής ενημέρωσε τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ ότι δεν αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα σε ρεπορτάζ η τουρκική εφημερίδα, «Fanatik» ανέφερε πως ο Σιώπης στην κουβέντα που έγινε με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ ζήτησε τα διπλά απ’ όσα αμείβεται αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα, ζήτησε 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, την ώρα που επί της παρούσης οι αποδοχές του δεν ξεπερνούν τα 700.000 ευρώ. Όσο για την Τράμπζονσπορ, του προσέφερε περίπου ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Επίσης σε άλλα ρεπορτάζ αναφέρονταν πως έχουν  τα «θέλω» του παίκτη κατόπιν επιθυμίας της συζύγου του να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Έτσι όπως αναφέρουν οι γείτονες, «ο Σιώπης έχει προτάσεις από Τουρκία και Ελλάδα, αλλά βλέπει ζεστά τις προσφορές από την πατρίδα του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X