Στη λίστα της Αλ Αχλί ο Λουτσέσκου

Λουτσέσκου: Του έδωσαν Ferrari για πριμ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ημέρα πριν την επίσημη «πρώτη» του ΠΑΟΚ, δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία «εμπλέκουν» τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την Αλ Αχλί.

Την ώρα -λοιπόν- που ο προπονητής του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία τον εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Αλ Αχλί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, η Αλ Αχλί αναζητά προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει είναι και το όνομα του Ρουμάνου προπονητή.

Βεβαίως στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως υπάρχει μία ρήτρα 7 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ ενώ υπογραμμίζεται και η διάθεση του έμπειρου τεχνικού να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς.

Προφανώς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Λουτσέσκου καθώς από την αρχή του καλοκαιριού το όνομά του διαρκώς συνδέεται με διάφορες ομάδες και φιγουράρει σε μεταγραφικά σενάρια, με τον ίδιο να διατηρεί πάντα την ίδια στάση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κάνει καμία σκέψη αποχώρησης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X