Conference League: Έχει... ψωμί με Μίντιλαντ και Φενέρ

Conference League: Έχει... ψωμί με Μίντιλαντ και Φενέρ

Ευρώπη δεν είναι μόνο τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Κόνφερενς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευρώπη δεν είναι μόνο τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Κόνφερενς Λιγκ και στα σημερινά πρώτα ματς του β’ προκριματικού έχουν σημαντικά ονόματα ομάδων, όπως είναι η Μίντιλαντ, Φενέρ και Στεάουα.

Στρούγκα – Μπούντουσνοστ

Αμφότερες είναι ομάδες Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα κατάφεραν, όμως, στα προκριματικά. Η μεν Στρούγκα παρά το Χ στη Λιθουανία έχασε εντός με 1-2 και χαιρέτισε. Από την άλλη, η Μπούντουσνοστ δεν τα τα κατάφερε στο προ-προκριματικό. Στο πρώτο ματς κέρδισε εύκολα με 3-0 την Εσκαλδές από την Ανδόρρα, όμως στον τελικό διασύρθηκε από την Μπρέινταμπλικ με 5-0 και πλέον συνεχίζει στο Κόνφερενς Λιγκ. Ένα αποτέλεσμα που έφερε και αλλαγή προπονητή. Ο τεχνικός Ντζούντοβιτς αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του ανέλαβε ο Σέρβος Μλάντεν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής της τη διετία 2019-2021.

Στοιχηματική εκτίμηση: Κοιτάμε προς τον 1. Σε καλύτερη κατάσταση η Στρούγκα, ψάχνονται ακόμα οι Μαυροβούνιοι και θέλουν χρόνο.

Ρίγας Σκόλα – Σαμπάχ

Η Ρίγας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γκιόρτσε Πετρόφ. Ειδικά στη ρεβάνς «πάρταρε» με 4-1. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα Λετονίας με 16-7-0 και έχει βάλει 12 γκολ στα τελευταία τρία ματς. Από την άλλη η Σαμπάχ είναι πρωτάρα στην Ευρώπη μετρώντας έξι χρόνια ζωής. Αήττητη στα τρία φιλικά που έδωσε. Ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Γκαμπάλα, νίκη με 3-1 επί της Αλ-Σαντ και ισοπαλία με Ολυμπιακό (1-1). Σίγουρα το μείον της έναντι της αντιπάλου το γεγονός ότι δεν έχει ρυθμό.

Στοιχηματική εκτίμηση: Κοιτάμε προς τον 1 για δύο λόγους. Πρώτον αγωνιστικό ρυθμό που έχουν οι γηπεδούχοι. Δεύτερον η έλλειψη εμπειρίας από τη Σαμπάχ στην Ευρώπη.

Μίντιλαντ – Πρόγκρες

Οι γηπεδούχοι ξεκινούν απόψε τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις προερχόμενοι από μία μέτρια χρονιά στο πρωτάθλημα Δανίας. Τερμάτισαν στην 7η θέση της γενικής κατάταξης, έπαιξαν στο νοκ άουτ μπαράζ στην έδρα της 4ης Βίμποργκ, επικράτησαν με 1-0 και κέρδισαν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη η Πρόγκρες τα κατάφερε στον α’ προκριματικό. Έμεινε στο 2-2 στην έδρα της με την κοσοβάρικης Γκιλάνι έχοντας αρκετά «θέματα» στην άμυνα. Πιο σοβαρή στο εκτός, τη βοήθησε και η αποβολή του 14′ με αποτέλεσμα να νικήσει με 2-0 και να προκριθεί.

Στοιχηματική εκτίμηση: Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Η Μίντιλαντ αν είναι σοβαρή μπορεί τον άσσο από το ημίχρονο απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X