«Βλέπει» Μπαρέλα η Μάντσεστερ Σίτι, αν φύγει ο Μπερνάρντο Σίλβα

«Βλέπει» Μπαρέλα η Μάντσεστερ Σίτι, αν φύγει ο Μπερνάρντο Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει απόλυτη προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του επιμένει και η Αλ Χιλάλ, καθώς η Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του.

Το συμβόλαιο του Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι 2025 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό των «πολιτών», έχοντας εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο.

Η επιθυμία του, όμως, ν’ αλλάξει περιβάλλον, ίσως ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζει πρόταση 100 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του και η Σίτι δύσκολα θα πει όχι σε μια τέτοια προσφορά.

Από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Αγγλίας αν τελικά φύγει ο Πορτογάλος άσος, θα κινηθεί στην αγορά της Ιταλίας για να βρει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Γκουαρδιόλα έχει επιλέξει τον Νικολό Μπαρέλα της Ιντερ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X