Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους του Canadair: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» (ΦΩΤΟ)

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τους δύο αδικοχαμένους πιλότους του Canadair: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της ΑΕΚ μετά την απώλεια των δύο αδικοχαμένων πιλότων του Canadair

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της ΑΕΚ μετά την απώλεια των δύο αδικοχαμένων πιλότων του Canadair που έπεσε στην Κάρυστο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειές του.

Η ΑΕΚ είναι συγκλονισμένη, όπως η Ελλάδα, από την απώλεια των των δύο αδικοχαμένων πιλότων του Canadair που έπεσε στην Κάρυστο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

«Η οικογένεια της ΑΕΚ συγκλονισμένη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο ηρώων πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που θυσιάστηκαν για να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες των συμπολιτών τους», αναφέρει σε ανάρτησή της η ΑΕΚ.

Και συμπληρώνει: «Δεν υπάρχουν λόγια για τον ηρωισμό και την αυτοθυσία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X