Στιγμές αγωνίας στη Ρόδο για τον Πετρούσεβ και τη σύντροφό του

Στιγμές αγωνίας στη Ρόδο για τον Πετρούσεβ και τη σύντροφό του
Photo Credits: INTIME

Οι πυρκαγιές πλήττουν τη Ρόδο, με τους κατοίκους της αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί να βιώνουν δύσκολες στιγμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολες στιγμές βιώνουν όσοι βρίσκονται στη Ρόδο, εξαιτίας των πυρκαγιών που πλήττουν το νησί. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Φιλίπ Πετρούσεβ, ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο τις προηγούμενες μέρες.

Ο ψηλός των Φιλαδέλφεια Σίξερς, επισκέφτηκε το νησί για διακοπές μαζί με την σύντροφό του, Τιάνα Σουμάκοβιτς, η οποία μέσω αναρτήσεών της στα social media, κατέγραψε την κατάσταση στην οποία έζησαν εκείνη και ο Πετρούσεβ, μαζί φυσικά με τους κατοίκους της Ρόδου, όπως και άλλους τουρίστες.

Η ίδια περιέγραψε και τα όσα βίωσαν τις προηγούμενες ημέρες, τονίζοντας πως ασφυκτιούσαν από τον πυκνό καπνό και πως ήταν εντελώς εγκαταλελειμμένοι φροντίζοντας τους εαυτούς τους, ενώ περπάτησαν χιλιόμετρα για να ξεφύγουν από την φωτιά.

Στιγμές αγωνίας στη Ρόδο για τον Πετρούσεβ και τη σύντροφό του

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X