Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ο Καρλίτος

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ο Καρλίτος
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ισπανία, καθώς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα της β' κατηγορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται ο Καρλίτος.

Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος την τριετία 2020-2023 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό μετρώντας 15 γκολ σε 46 συμμετοχές, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελντένσε, που θα συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Μάλιστα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην ομάδα από την επαρχία του Αλικάντε, το οποίο είναι και η γενέτειρά του, καθώς εκεί βρέθηκε και το 2015/2016, μετά την αποχώρησή του από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού.

Ο Καρλίτος έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας και παρά το γεγονός πως είχε προτάσεις και από άλλους συλλόγους του εξωτερικού, προτιμήσει να παίξει ποδόσφαιρο ξανά στην πατρίδα του, μετά τη σεζόν 2016/17, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Βιγιαρεάλ Β’.

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις με την πολωνική ομάδα, τις οποίες συνδύασε με τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X