WTA Rankings: Σταθερή στο No9 η Σάκκαρη

WTA Rankings: Σταθερή στο No9 η Σάκκαρη

Χωρίς καμία αλλαγή αυτή τη βδομάδα στο Top-10 των ανανεωμένων WTA Rankings, με τη Σάκκαρη να διατηρείται για μία ακόμα εβδομάδα στο No9 της παγκόσμιας κατάταξης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κορυφή της κατάταξης συνεχίζει να βρίσκεται η Ίγκα Σφιόντεκ, που αν και έχασε την αστρονομική διαφορά της από την 2η θέση, διατηρεί τα σκήπτρα της πρωτιάς σε απόσταση 470 βαθμών από την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στο No3 είναι η Έλενα Ριμπάκινα, με τεράστια διαφορά από τις δύο πρώτες, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Τζέσικα Πεγκούλα (No4) και Καρολίν Γκαρσία (No5). «Σκιά» της Γαλλίδας είναι η Ονς Ζαμπέρ, την οποία χωρίζουν μόλις 9 βαθμοί από την 5η θέση, ενώ στο No7 είναι η Κόκο Γκοφ.

Το Top-10 συμπληρώνουν η Πέτρα Κβίτοβα, που προσφάτως ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια προπονητή της (No8), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (No9), και η πρωταθλήτρια του Wimbledon, Μαρκέτα Βοντρούσοβα (No10).

Νέο career high έκανε η Άνα Μπογκντάν, που κέρδισε 10 θέσεις και ανέβηκε στο No39, η Έμα Ναβάρο, που «σκαρφάλωσε» 4 θέσεις και βρίσκεται στο No53, αλλά και η 16χρονη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα, που κέρδισε 2 νέες θέσεις και είναι στο No64.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X