Έτοιμος να υπογράψει στην Μπόκα ο Καβάνι

Έτοιμος να υπογράψει στην Μπόκα ο Καβάνι
Photo Credits: INTIME

Ολοένα και πιο κοντά στη λύση της συνεργασίας του με τη Βαλένθια βρίσκεται ο Έντινσον Καβάνι, με την Μπόκα Τζούνιορς να είναι έτοιμη να τον ανακοινώσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να «γυρίσει σελίδα» στην καριέρα του ο Έντινσον Καβάνι!

Ο πολύπειρος Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για να λύσει το συμβόλαιό του (σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι), με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο να βρουν την… χρυσή τομή.

Μόλις ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τις «νυχτερίδες», ο 36χρονος επιθετικός θα έχει τη δυνατότητα να ψάξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον πιθανότερο προορισμό του να είναι η Αργεντινή και η Μπόκα Τζούνιορς!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα Μέσων της Ισπανίας, η Μπόκα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό, περιμένοντας απλώς την αποδέσμευσή του από τη Βαλένθια για να τον ανακοινώσει.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X