Οι Κροάτες αποθεώνουν την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Ένα νέο και όμορφο γήπεδο όπου περιμένει ο Βίντα

Οι Κροάτες αποθεώνουν την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Ένα νέο και όμορφο γήπεδο όπου περιμένει ο Βίντα
Photo Credits: INTIME

Εκτενείς αναφορές στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» φιλοξενούνται εδώ και λίγη ώρα στον κροατικό Τύπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτενείς αναφορές στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» φιλοξενούνται εδώ και λίγη ώρα στον κροατικό Τύπο από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα παίξει με την ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα.

«Δείτε που θα φιλοξενηθεί η Ντιναμό αν βγάλει νοκ άουτ την Αστάνα: Ένα νέο και όμορφο γήπεδο όπου περιμένει ο πρώην παίκτης των “μπλε”», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «net.hr».

Αρχικά γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από μία πενταετία και εν συνεχεία το δημοσίευμα επικεντρώνεται στο γήπεδο. «Παρεμπιπτόντως, οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν το συγκεκριμένο γήπεδο 19 χρόνια από τότε που ο σύλλογος έφυγε από το παλιό γήπεδο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

«Η κατασκευή διήρκεσε πέντε χρόνια και δαπανήθηκαν λίγο περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ για αυτό το όμορφο γήπεδο χωρητικότητας 32.500 θέσεων», συμπληρώνεται στο ίδιο θέμα, το οποίο καταλήγει με Βίντα και Λιβάγια.

«Στην ΑΕΚ αγωνίζεται και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο Κροάτης διεθνής και πρώην ποδοσφαιριστής της Ντιναμό, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι ο Μάρκο Λιβάγια υπερασπίστηκε τα χρώματα του συλλόγου της Αθήνας», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X