Μπάγερν Μονάχου: Ενοχλημένος ο Μανέ τα έβαλε με Γερμανό δημοσιογράφο, «με "σκοτώνεις" κάθε μέρα και τώρα θες να σου μιλήσω;» (VIDEO)

Μπάγερν Μονάχου: Ενοχλημένος ο Μανέ τα έβαλε με Γερμανό δημοσιογράφο, «με "σκοτώνεις" κάθε μέρα και τώρα θες να σου μιλήσω;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετικά ενοχλημένος με την αντιμετώπιση που έχει από τον γερμανικό Τύπο, ο Μανέ απέφυγε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί τον «σκοτώνει» κάθε μέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο μέλλον του Σαντιό Μανέ στη Βαυαρία και τη Μπάγερν Μονάχου σκοτεινιάζει. Απογοητευμένη από τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν, η διοίκηση του συλλόγου είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησής του και έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμη να εκταμιεύεσει ένα μεγάλο ποσό για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, αλλά ο 31χρονος σκοπεύει -σύμφωνα με το Foot Mercato- να συνεχίσει την περιπέτειά του στη νότια Γερμανία. Εκτός από τις πιέσεις που δέχεται από τον σύλλογό του, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ δεν έχει γλιτώσει κι από τον γερμανικό Τύπο, ειδικά μετά την υπόθεση του Λερόι Σανέ, η οποία κατάφερε καίριο πλήγμα στην εικόνα του. Περνώντας από τη μεικτή ζώνη, ένας Γερμανός δημοσιογράφος προσπάθησε να εκμαιεύσει κάποια πληροφορία για το μέλλον του, αλλά εκείνος κάθε άλλο παρά πρόθυμος ήταν για να απαντήσει.«Με σκοτώνεις κάθε μέρα και θέλεις να σου μιλήσω τώρα;», του είπε συγκεκριμένα καθώς περνούσε από μπροστά του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X