EuroBasket U18: Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική Εφήβων η Δανία με φόντο την δεύτερη θέση του ομίλου

EuroBasket U18: Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική Εφήβων η Δανία με φόντο την δεύτερη θέση του ομίλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική μετά την βαριά ήττα το βραδύ της Κυριακής (23/7) από την Ισπανία, στρέφει την προσοχή της στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Δανία (24/7, 16:30, ΕΡΤ3), έχοντας ως μοναδικό στόχο την νίκη.

Η Εθνική Εφήβων γνώρισε την πρώτη της ήττα με 83-59 από την Ισπανία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του EuroBasket U18 που διεξάγεται στη Νις της Σερβίας. Οι Έλληνες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και παραδόθηκαν στις ορέξεις τις ταλαντούχας Ισπανίας, που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η Εθνική καλείται να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7) αντιμετωπίζει την Δανία (16:30) για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου της, έχοντας ως στόχο την νίκη. Να σημειώσουμε πως οι Δανοί έχουν δυο ήττες στους δυο αγώνες που έχουν παίξει κόντρα σε Ισπανία και Ιταλία.

Σε περίπτωση νίκης η Εθνική μας ομάδα θα κατακτήσει την δεύτερη θέση αν παράλληλα ηττηθεί η Ιταλία από τους Ισπανούς. Σε αντίθετη περίπτωση που Ελλάδα νικήσει και κάνει το ίδιο και η Ιταλία, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Αν η Ελλάδα ηττηθεί από την Δανία και η Ιταλία επικρατήσει της Ισπανίας, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί στην 4η θέση του ομίλου της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X