Ανανέωσε με Ματίγια η Καλλιθέα

Ανανέωσε με Ματίγια η Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη φανέλα της Athens Καλλιθέα θα φορά και τη νέα σεζόν ο Χαβιέ Ματίγια.

Στην Athens Καλλιθέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χαβιέ Ματίγια και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 34χρονος Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του, καθώς στο εξάμηνο που αγωνίστηκε πέρυσι μέτρησε 14 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Ισπανός μέσος Javier Matilla, 34, ενεργοποίησε την οψιόν να παραμεινει στην ομάδα για τη σεζόν 2023/24 και υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου έως τη σεζόν 2024/25.

Ένας εξαιρετικά ανταγωνιστικός παίκτης με ευφυή αντίληψη και τεχνική ικανότητα, ο Matilla ήρθε στην AKFC από τον Βόλο της Super League 1 τον Ιανουάριο 2023, και κατέγραψε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και δύο ασίστ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23.

Ο Matilla προηγουμένως είχε περάσει τη μεγαλύτερη χρονική περίοδο της σταδιοδρομίας του στη Villarreal, τη Real Betis, και τον Άρη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X