AEK: Από αύριο η διάθεση των ελεύθερων ευρωπαϊκών διαρκείας για όλους

AEK: Από αύριο η διάθεση των ελεύθερων ευρωπαϊκών διαρκείας για όλους
Photo Credits: INTIME

Τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ θα είναι από αύριο ελεύθερο για όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από αύριο βγαίνουν στον αέρα τα διαθέσιμα ευρωπαϊκά εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, από την Δευτέρα 24 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα για όλους όσα ευρωπαϊκά εισιτήρια διαρκείας έχουν μείνει ελεύθερα. Η διαδικασία θα είναι η ίδια που ακολουθήθηκε και στα κανονικά διαρκείας.

Το ρεκόρ της ΑΕΚ στα εισιτήρια διαρκείας

Η ΑΕΚ έκανε ρεκόρ φέτος με 25.802 «ελληνικά» εισιτήρια διαρκείας -δίχως δηλαδή να υπολογίζονται τα ευρωπαϊκά- και φυσικά ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Ένωσης. Υπενθυμίζεται η σεζόν 2023-24 θα είναι η πρώτη που η ΑΕΚ θα είναι στο γήπεδο της στην Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη αγωνιστική.

Αξίζει να αναφερθεί πως το ρεκόρ έχει καταγραφεί ενώ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η πώληση στα συνδεσμιακά, ενώ φέτος υπάρχουν ακόμη περισσότερες δεσμεύσεις θέσεων για διάφορους λόγους, κι ενώ υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός θέσεων για τις οποίες δεν μπορούσαν όσοι θα ήθελαν να τις αγοράσουν να πάρουν αντίστοιχα κι ευρωπαϊκό εισιτήριο και αρκετές από αυτές έμειναν αδιάθετες στις συγκεκριμένες θύρες.

Μαζί λοιπόν με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, έχουν διατεθεί πάνω από 40.000 διαρκείας για τη νέα σεζόν !

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσης, πως ήδη έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ διάθεσης διαρκείας για την ομάδα μας, καθώς έχουν μέχρι σήμερα πωληθεί 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, για την νέα σεζόν!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για την απίστευτη ανταπόκριση που δημιούργησε αυτή την ιστορική επίδοση στις πωλήσεις διαρκείας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα η μεγάλη της δύναμη και το αποδεικνύει και φέτος με τρόπο που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως συνεχίζεται από την ερχόμενη Δευτέρα (24/7) η διάθεση διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις τηλεφωνικά, αλλά και μέσω email στην διεύθυνση tickets@aekfc.gr, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται για αγορά. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στις V.I.P θύρες της OPAP ARENA.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X