Ρεάλ Μαδρίτης: Τηρεί στάση αναμονής στην υπόθεση του Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τηρεί στάση αναμονής στην υπόθεση του Μπαπέ
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ τηρεί στάση αναμονής για τον Μπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθούν με προσοχή τα τεκταινόμενα στην υπόθεση Κιλιάν Μπαπέ κι ενώ οι σχέσεις του Γάλλου επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως οδηγούνται στα άκρα, μετά τον αποκλεισμό του νεαρού άσου από την αποστολή της γαλλικής ομάδας, που περιοδεύει στην Ιαπωνία.

Οι Μαδριλένοι, βρίσκονται στις ΗΠΑ, όπου θα δώσουν τέσσερις φιλικούς αγώνες με την Μίλαν (το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα), την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Πέμπτη), την Μπαρτσελόνα (Σάββατο) και την Γιουβέντους (3 Αυγούστου).

Οπως όλα δείχνουν, οι «μερένχες» θα κρατήσουν στάση αναμονής, καθώς οι διοικούντες γνωρίζουν καλά, ότι βρίσκονται σε θέση ισχύος και θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μπαπέ, χωρίς οικονομικό κόστος. Κάτι που σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Γάλλου με την Παρί ΣΖ.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Μπαπέ, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όπως αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα, η ισπανική εφημερίδα «As», η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στην διάθεσή της 128,2 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά στις 30 Ιουνίου, στα οποία θα μπορούσε να προσθέσει έως και 265 εκατομμύρια ευρώ για «απρόβλεπτα έξοδα», φτάνοντας συνολικά σχεδόν 400 εκατομμύρια ευρώ.

Το «σενάριο» αυτό, ενισχύεται και από το γεγονός ότι μετά την μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στις τάξεις της μόνο τον 33χρονο Χοσέλου ως «καθαρόαιμο» κεντρικό επιθετικό.

Και μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δήλωσε ότι «Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να παίξει για να κερδίσει όλους τους τίτλους με μόνο ένα «9» στην ομάδα της», αλλά με δύο -και ειδικά με τον Μπαπέ στην σύνθεση της, τα πράγματα θα ήταν ασφαλώς καλύτερα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X