Με Πισάρο στον Βόλο η ΑΕΚ - Πιθανό το ντεμπούτο του Μεξικανού

Με Πισάρο στον Βόλο η ΑΕΚ - Πιθανό το ντεμπούτο του Μεξικανού
Photo Credits: INTIME

Με τον Πισάρο ταξιδεύει στον Βόλο για το φιλικό (21:00) στο Πανθεσσαλικό η ΑΕΚ με τον Μεξικανό να πιθανολογείται πως θα κάνει απόψε ντεμπούτο με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεύση από τον Ροντόλφο Πισάρο είναι πιθανό να πάρουν απόψε οι φίλοι της ΑΕΚ στο φιλικό του Πανθεσσαλικού με τον Βόλο (21:00).

Ο Πισάρο θα ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και δεν αποκλείεται ο Ματίας Αλμέιδα να του δώσει χρόνο συμμετοχής με τον παίκτη να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ. Άλλωστε, ο Μεξικανός άσος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έπαιζε μέχρι πρότινος στην Ίντερ Μαϊάμι.

Αντίθετα, όπως ενημέρωσε το πρωί της Κυριακής η ΑΕΚ δεν θα βρίσκονται στην αποστολή οι παίκτες που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Όπερ σημαίνει ότι στην Αθήνα θα μείνουν οι Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X