ΑΕΚ για το ρεπορτάζ Λανς-Γκαρσία: «Είναι παίκτης με συμβόλαιο, επομένως δεν μπορεί να συμφωνήσει με καμία ομάδα»

ΑΕΚ για το ρεπορτάζ Λανς-Γκαρσία: «Είναι παίκτης με συμβόλαιο, επομένως δεν μπορεί να συμφωνήσει με καμία ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Την ώρα που οι Γάλλοι σε ρεπορτάζ αναφέρουν πως «ο Λιβάι συμφωνεί να έρθει στη Λανς», στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σχολιάσουν το δημοσίευμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που οι Γάλλοι συνεχίζουν το βιολί τους γράφοντας διάφορα περί συμφωνίας του Λιβάι Γκαρσία με τη Λανς, στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να σχολιάσουν το δημοσίευμα που ανέφερε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, από την ΑΕΚ επισημαίνουν πως ο Γκαρσία είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, επομένως δεν μπορεί να συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Τι ανέφερε το ρεπορτάζ των Γάλλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της Λανς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Γάλλους, για τον Λιβάι Γκαρσία με τη «la voix du nord» να αναφέρει πως η ομάδα τα έχει βρει με τον αρχισκόρερ της Ένωσης. Βάσει των όσων αναφέρει σε ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα, «la voix du nord», η Λανς συνεχίζει τις επαφές με την Ένωση για τον 25χρονο επιθετικό, καθώς ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει! Και όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, απομένει το πιο σημαντικό… Να τα βρει η γαλλική ομάδα με την ΑΕΚ για τους οικονομικούς όρους της μεταγραφής, με την Ένωση, βέβαια, να έχει δώσει διαδοχικές αρνητικές απαντήσεις στις προτάσεις της Λανς.

«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Λανς προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Γκαρσία, ωστόσο η Ένωση, εκτός του ότι θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά, θέλει να έχει τον βασικό της φορ στα προκριματικά του Champions League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X