Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια στο φιλικό των δύο ομάδων στις ΗΠΑ (VIDEO)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια στο φιλικό των δύο ομάδων στις ΗΠΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αντιπαλότητα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ μεταφέρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντιπαλότητα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ μεταφέρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας των δύο ομάδων το βράδυ του Σαββάτου.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο MetLife Stadium σε φιλικό που διεξήχθη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίαςκαι των δύο ομάδων στις ΗΠΑ. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, καθρεφτίζοντας τη διαχρονική αντιπαλότητα των δύο ομάδων.

Ένταση που μεταφέρθηκε και στις κερκίδες με οπαδούς να έρχονται στα χέρια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ενώ δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καυγά, μια ομάδα οπαδών στη σκάλα που χωρίζει τις σειρές των καθισμάτων άρχισε να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον πριν η κατάσταση κλιμακωθεί και αρχίσου οι γροθιές. Δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας σκαρφάλωσαν πάνω από τα κιγκλιδώματα του γηπέδου που χωρίζουν τις κερκίδες και άρχισαν να ανεβαίνουν προς τους οπαδούς που είχαν πιαστεί στα χέρια. Ωστόσο, πριν προλάβουν να φτάσουν εκεί, δύο άλλοι οπαδοί κατάφεραν να παρέμβουν και να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.

Δείτε τα βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X