ΑΕΚ: «Σπάει» ξανά όλα τα κοντέρ ο Αραούχο

ΑΕΚ: «Σπάει» ξανά όλα τα κοντέρ ο Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Ασύλληπτος ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος φορτσάρει για να ανατρέψει όλα τα χρονοδιαγράμματα επιστροφής από τον τραυματισμό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μία φορά ο Σέρχιο Αραούχο πάει κόντρα στα χρονοδιαγράμματα στην ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο πριν από τη λήξη της περσινής σεζόν και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Αυτό σήμαινε πως ο παίκτης θα έμενε εκτός δράσης πάνω από 4 μήνες, όμως σήμερα η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως ο «Τσίνο» έχει σπάσει ξανά τα κοντέρ και φαίνεται πως είναι πιο μπροστά όσον αφορά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Όλο το καλοκαίρι ο Αραούχο δούλευε αδιάκοπτα, δίνοντας τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η εκτίμηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται δύο με τρεις εβδομάδες πιο μπροστά, ως προς το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Έχει πιάσει, μάλιστα, μπάλα και με τα δύο πόδια και φορτσάρει για την επάνοδό του, και να προσφέρει εκείνος τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X