Κάπως έτσι δεν την ονειρευόμασταν;
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για την ΑΕΚ που αλλάζει και τους... τρομάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεκόρ στα διαρκείας, πάμε για δύο sold out προσεχώς σε Ελλάδα-Ευρώπη. Ο κόσμος της ΑΕΚ κοντά της, όπως δεν έπαψε ποτέ να είναι. Και στα δύσκολα του ΟΑΚΑ, και στα χωριά της Γ’ εθνικής, τώρα με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελα δίπλα της με ένα γήπεδο γεμάτο διαρκείας στα ωραία που ζήσαμε πέρυσι και στα σπουδαία που έρχονται μπροστά μας.

Η ΑΕΚ με δικό της γήπεδο, δικό της σύγχρονο προπονητικό κέντρο που σύντομα θα «μεγαλώσει» και άλλο, έχοντας παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και κατακτώντας το νταμπλ. Με έναν προπονητή που σέβεται το κλαμπ και ήρθε για να μείνει και όχι για να φύγει και ποιοτικοί παίκτες που παίζουν στο μάξιμουμ, ακόμη και αν παίζουν σε άλλη θέση, με τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Με έναν πρόεδρο που βρήκε επιτέλους τον προπονητή που έψαχνε για να ηρεμήσει και πλέον του… δίνει απλόχερα τη διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος. Αλμέιδα και… τέλος. Μία ΠΑΕ που δεν χρωστά ευρώ, ένα γήπεδο 100% δικό της.

Κάπως έτσι δεν την ονειρευόμασταν;

Ο κόσμος αφουγκράζεται ότι αυτό που φτιάχνεται στην ΑΕΚ είναι κάτι πολύ σπουδαίο πια. Και το αντιμετωπίζει με μεγάλη ωριμότητα και ενθουσιασμό, δίχως να παρασύρεται πια. Την ώρα που ο εγχώριος ανταγωνισμός δείχνει «μπερδεμένος» στα δικά του προβλήματα και αγκυλώσεις. Η ΑΕΚ δεν κοιτά ποτέ ξανά πίσω πια. Δεν πρέπει να το κάνει.

Η ΑΕΚ της Ευρώπης

Έχει μία πολύ σοβαρή «δουλειά» τον Αύγουστο. Να πάρει δύο προκρίσεις, να βρίσκεται στους ομίλους του Champions League. Και να πατήσει «γερά» για το πιο μεγάλο άλμα στην ιστορία της. Αν πάνε όλα καλά και το καταφέρει, τότε στην Ελλάδα η διαφορά θα μεγαλώνει και η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο γκρουπ των «μεγάλων» της Ευρώπης.

Αυτό ήθελε και ονειρευόταν ο κόσμος της. Αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μεγάλα ματς, βραδιές που θα μείνουν στην ιστορία, μέσα στο δικό της γήπεδο. Σε ένα γήπεδο που συμβολίζει πολλά περισσότερα από μία έδρα.

Κάπως έτσι δεν την ονειρευόμασταν;

Κατανοώ ότι τέλη Ιουλίου θα περιμέναμε-περιμένατε οργασμό μεταγραφών, ονομάτων, φημών. Ευτυχώς το… έργο άλλαξε στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα. Με αυτόν μπήκαν όλα σε μία σειρά και το κλαμπ επιτέλους λειτουργεί όπως πρέπει. Η ομάδα μετά την περσινή επιτυχία, κράτησε τον κορμό της όπως ζήτησε ο Αλμέιδα και πέτυχε ο Μελισσανίδης, και τώρα ψάχνει τις λίγες και καλές μεταγραφές.

Αυτό είναι ποδοσφαιρική ευτυχία… Απολαύστε το και μην το ξεχνάτε. Για όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε χρόνο για αναλύσεις και κριτική.

ΥΓ: Μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου στο μπάσκετ. Πολλοί καλοί παίκτες, ένας πολύ καλός προπονητής. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουν τους στόχους τους. Αν όμως δεν αλλάξει το status στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις… διορισμένες ομάδες στην Euroleague, επί της ουσίας δεν γίνεται τίποτε. Κρίμα…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X