Ψάχνει σπίτι στο Μόναχο η σύζυγος του Κέιν

Ψάχνει σπίτι στο Μόναχο η σύζυγος του Κέιν
Photo Credits: INTIME

Ολοένα και πιο κοντά στην Μπάγερν φαίνεται πως βρίσκεται ο Κέιν, με τη γερμανική «Bild» να αποκαλύπτει το ταξίδι της συζύγου του Άγγλου στο Μόναχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασφυκτικό πρέσινγκ ασκεί η Μπάγερν Μονάχου στην Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, με τη διοίκηση των Λονδρέζων να έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές των Βαυαρών για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γερμανίας σκοπεύουν να επιμείνουν και θα επανέλθουν με τρίτη επίσημη προσέγγιση, ενώ και ο 29χρονος επιθετικός πιέζει για να ολοκληρωθεί η μετακόμισή του στους πρωταγωνιστές της Bundesliga, αφού αν δεν αποχωρήσει τώρα, θα φύγει ως ελεύθερος μετά το τέλος της νέας σεζόν.

Έτσι, η… ζυγαριά γέρνει προς το να ολοκληρωθεί η πολύ μεγάλη μεταγραφή, ενώ ήρθε και η γερμανική «Bild» με δημοσίευμά της να αποκαλύψει ότι η σύζυγος του Κέιν, Κάτι Γκούντλαντ, εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στο Μόναχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος της επίσκεψής της στη γερμανική πόλη δεν ήταν άλλος από το να κοιτάξει σπίτια, έτσι ώστε η οικογένειά της να είναι άμεσα έτοιμη για μετακόμιση!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X