Η ΑΕΚ κάνει «focus» στο κλείσιμο της περιφερειακής γραμμής!

Η ΑΕΚ κάνει «focus» στο κλείσιμο της περιφερειακής γραμμής!
Photo Credits: INTIME

Ο Τζάστιν Τίλμαν προτάθηκε στην ΑΕΚ αλλά η «Βασίλισσα» ξεκαθάρισε ότι προέχει η απόκτηση δυο ακόμη περιφερειακών παικτών

«Φωτιά» έχει πάρει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η Ένωση με τον Ζοάν Πλάθα στο τιμόνι έχει ήδη χτίσει έναν εξαιρετικό ελληνικό κορμό, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να θυμίζει κάτι από την διετία 2015-2017, που είχε συγκεντρώσει ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά.

Πέρα από τα ελληνόπουλα, η «Βασίλισσα» έκλεισε πρόσφατα τη θέση του πρώτου ξένου στην ομάδα, με την απόκτηση του Τζόρνταν ΜακΡέι και η πρόθεσή της είναι να συνεχίσει την αναζήτηση «κοντών», με σκοπό να κλείσει ιδανικά την περιφερειακή της γραμμή.

Η προσθήκη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήρθε να ταράξει τα νερά, καθώς πρόκειται για «βόμβα» μεγατόνων, με τον Ζοάν Πλάθα να έχει ξανασυνεργαστεί με τον Λιθουανό παικταρά στη θητεία του στη Μάλαγα.

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν προταθεί οι Αρίκ Χόλμαν και Τζάστιν Τίλμαν, όμως η στάση της είναι ξεκάθαρη. Οι επόμενες κινήσεις της ομάδας θα είναι ένας πλέιμεικερ με ικανότητα και στο σκοράρισμα, αλλά και ένας ακόμη ξένος γκαρντ, που θα μοιάζει με την περίπτωση του ΜακΡέι, «χώστης» δηλαδή που να έχει πολλούς τρόπους να… βάζει τη μπάλα στο καλάθι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X