Ο κόσμος της ΑΕΚ τους κάνει πλάκα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το συγκλονιστικό νούμερο των διαρκείας που σημαίνει ήδη πληρότητα 83%, κάνει συγκρίσεις και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως καταρρίφθηκε το επίσημο ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας το οποίο κρατούσε από την εποχή του Ντέμη Νικολαΐδη και του Ριβάλντο. Το 25.586 εκείνης της σεζόν (του κλεμμένου λόγω Βάλνερ πρωταθλήματος) το συνέτριψε η ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΑΕΚ της σεζόν 2022-2023, ενόψει της χρονιάς που θα συνδυαστεί με την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου!

Τα 25.802 διαρκείας που έχει ήδη διαθέσει η ΑΕΚ και ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση των συνδεσμιακών είναι ένα ασύλληπτο νούμερο για την εποχή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις τιμές των διαρκείας που έχει η ΑΕΚ, η οποία λόγω και του ολοκαίνουριου γηπέδου της έχει τα πιο ακριβά διαρκείας στην Ελλάδα (συν το ότι δεν περιλαμβάνει σε αυτά τα ευρωπαϊκά της ματς)!

Στα πέταλα η ΑΕΚ έχει το πιο φτηνό 300 ευρώ + 120 για την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός το έχει στα… 100. Ο Παναθηναϊκός τα πέταλα δεν τα έχει στην ανακοίνωσή του, αλλά στα κόρνερ το πιο φθηνό είναι 330, εκεί όπου η ΑΕΚ το δίνει 400 στο άνω διάζωμα και 500 στο κάτω, ενώ ο Ολυμπιακός 220… Όσο για τον Πάοκ στο πέταλο έχει 120 και στην 7 (στο άλλο πέταλο) το κοστολογεί 155. Οι Θεσσαλονικείς στις 5 και 6 που είναι κεντρικές θύρες δίνουν το διαρκείας 325 ευρώ, την ώρα που οι ανάλογες τιμές στον Ολυμπιακό είναι 650, στον Παναθηναϊκό είναι 720 (αλλά όχι στη 10) και στην ΑΕΚ… 1.200 + 500 για την Ευρώπη!

Παρά τις τεράστιες οικονομικές διαφορές, η ΑΕΚ πάει ολοταχώς για… sold out διαρκείας και οι άλλοι αγκομαχούν! Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τις 14.000 δίνοντας μάλιστα εκτός από τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα ματς στο Europa League (αν περάσουν), bonus και τρίμηνη δωρεάν συνδρομή στην Cosmote! Ο Παναθηναϊκός έβγαλε διαρκείας στα οποία δεν έβαλε το ΦΠΑ (!!!) προκειμένου να δείξει ότι είναι φθηνότερα και αν μπει στους ομίλους θα βλέπουν και τα ευρωπαϊκά ματς. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πως πάνε. Όσο για τον Πάοκ έσπασε το φράγμα των… 5.000 καρτών! Και κάπου εδώ βάζουμε τα γέλια με αυτούς που μας κουνούσαν το δάχτυλο και μας έλεγαν για το πως… δημιουργούν οπαδούς.

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάνει τεράστια ΘΥΣΙΑ και υπάρχουν και χιλιάδες ακόμα που είναι σε λίστες αναμονής! Ο κόσμος της ΑΕΚ, αυτός που κάποιοι ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ επιδίωξαν να μειώσουν με πληρωμένες δημοσκοπήσεις και αστεία επιχειρήματα δημοτικού, όχι απλά έκανε το καθήκον του, αλλά απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι η δική του δυναμική είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ότι δεν είναι απλά μία φούσκα! Και το έκανε πριν «σκάσουν» οι μεταγραφές του Πινέδα και του Πισάρο! Αποδεικνύεται επίσης και κάτι ακόμα. Πόσο ΚΑΚΟ έκανε στην ΑΕΚ το «Νταχάου» στο Μαρούσι, πόσα της στέρησε ένας τυχοδιώκτης Δήμαρχος και όχι μόνο αυτός!

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έχει ήδη πληρότητα που αγγίζει το 83% για τις εγχώριες διοργανώσεις και είναι δεδομένο πως τα sold out τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι πολλά περισσότερα από όσα πέρσι που ήταν και η πρώτη χρονιά λειτουργίας της «Αγιά-Σοφιάς» / «Opap Arena» και σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Super League έγιναν εφτά, ενώ ο μέσος όρος εισιτηρίων ανήλθε στα 27.545 εισιτήρια ανά ματς (με τα δύο πρώτα να διεξάγονται στη… Ριζούπολη).

Μάλιστα τη φετινή χρονιά, αν η ΑΕΚ κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή με δεδομένο ότι θα παίξει όλα τα εντός έδρας της παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συντρίψει το δικό της ρεκόρ των 495.810 εισιτηρίων στο πρωτάθλημα και θα «σπάσει» και το φράγμα των 500.000!!!

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, πλέον το… απλό εισιτήριο θα είναι είδος πολυτελείας και κάποιος μόνο με θαύμα θα μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο για τα σημαντικά παιχνίδια κόντρα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου!

ΥΓ: Μία ακόμα super κίνηση από τον Μάκη Αγγελόπουλο. Η επικείμενη απόκτηση του Λιθουανού Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι μία ακόμα εξαιρετική κίνηση μετά από αυτή του Τζόρνταν ΜακΡέι. Το ζητούμενο όμως σε αυτή την περίπτωση είναι άλλο. Θα τη στηρίξουμε όπως πρέπει την ομάδα μπάσκετ, ή θα παλεύει κάθε εβδομάδα με τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων στα εντός έδρας της παιχνίδια;

ΥΓ2: Ένας τύπος στο ESPN έγραψε πως σαν εναλλακτική του Κόλο Μουανί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να κοιτάξει τον Φώτη Ιωαννίδη. Δεν έχω απολύτως τίποτα με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και σέβομαι την προσπάθεια που κάνει για καθιέρωση. Απλά αυτός που έκανε την ανάλυση, έχει τόση σχέση με το ποδόσφαιρο όση εγώ με την πυρηνική φυσική.

ΥΓ3: Το καλύτερο ανέκδοτο που διάβασα ήταν αυτό που έλεγε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να δίνουμε μόνο… φιλικά. Μάλλον κάποιοι ψάχνουν «παράθυρο» για να επαναφέρουν τη… Μποταφόγκο της Λιβαδειάς! Ε ρε πλάκα που έχετε…

ΥΓ4: Τελικά έμαθαν στη Super League πόσα λεφτά δίνουν στον Κλάτενμπεργκ για να πληροφορηθούν και όλοι οι υπόλοιποι πόσα παίρνει για τις… υπηρεσίες του ο κλαρινογαμπρός από την Αγγλία;

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X