Κουλούρης: «Ήταν δύσκολα στην Τουρκία με τις αλλαγές προπονητών, θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»

Κουλούρης: «Ήταν δύσκολα στην Τουρκία με τις αλλαγές προπονητών, θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στην Πόγκον αλλά και για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 27χρονος φορ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στην τουρκική Αλάνιασπορ, αποκάλυψε πως επικοινώνησε αρκετές φορές με τον συμπαίκτη του, Λεονάρντο Κούτρη προτού υπογράψει στην Πόγκον.

«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Μίλησα πολλές φορές με τον Λεονάρντο Κούτρη. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να μιλάς απευθείας με κάποιον που βρίσκεται μέσα στην ομάδα.

Έτσι είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις. Ο Λεονάρντο μου είπε πολλά καλά πράγματα για τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Τα πάντα επιβεβαιώθηκαν μόλις έφτασα. Είδα πως ο Κούτρης είχε δίκιο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι εδώ. Το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο Κουλούρης αναφέρθηκε στο επιθετικό στιλ της Πόγκον, αλλά και στην αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αποδώσει τα μέγιστα.

«Παρακολούθησα το στιλ που αγωνίζεται η Πόγκον και μου αρέσει. Είδα πολλά παιχνίδια από την περυσινή σεζόν. Νομίζω πως η Πόγκον παίζει πολύ επιθετικά. Ως στράικερ χρειάζομαι αυτοπεποίθηση. Όταν βρίσκομαι σε μια ομάδα και ξέρω πως με σέβονται και πιστεύουν σε μένα, μπορώ να τους το ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο και να το δουν όλοι αυτό».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου σχολίασε παράλληλα την παρουσία του στην Αλάνιασπορ.

«Το πρωτάθλημα στην Τουρκία είναι καλό. Εντάξει, ήταν διαφορετικά γιατί η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές σε ισάριθμους μήνες. Ήταν δύσκολα. Με την αλλαγή του προπονητή δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Στο τέλος ήμουν χαρούμενος γιατί έπαιξα σε κάποια παιχνίδια και σκόραρα μερικά γκολ. Ήμουν σαφώς πιο χαρούμενος σε σχέση με την Αυστρία».

Ο Κουλούρης παραδέχθηκε πως στόχος του μέσα από την Πόγκον είναι να επιστρέψει στις κλήσεις της Εθνικής.

«Ασφαλώς και η επιστροφή στην εθνική Ελλάδας είναι στόχος μου. Πρέπει να παίζω πολύ και να σκοράρω. Τα πάντα είναι πιθανά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X