Κούντους: Πρόταση από την Άρσεναλ για συμβόλαιο έως το 2028

Κούντους: Πρόταση από την Άρσεναλ για συμβόλαιο έως το 2028
Photo Credits: INTIME

Επανέρχεται η Άρσεναλ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέκτησε τον Γκρανίτ Τζάκα από την Αρσεναλ, η οποία ήθελε να κάνει χώρο στη μεσαία γραμμή της για τον Ντέκλαν Ράις. Ο Μίκελ Αρτέτα θέλει πάντως ν’ αλλάξει εντελώς τη φυσιογνωμία της ομάδας του στο χώρο της μεσαίας γραμμής και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», εκτός του Τζάκα, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει και τον Τόμας Παρτέι.

Ο Γκανέζος μέσος έχει κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά ο Αρτέτα θέλει να  εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Παρτέι, ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει ν’ αντικαταστήσει τον Παρτέι, με έναν άλλο Γκανέζο, τον Μοχάμεντ Κούντους, όπως σχετικά αναφέρουν ολλανδικά ΜΜΕ.

Ο 22χρονος διεθνής επιθετικός ειδοποίησε ήδη τη διοίκηση του Αγιαξ πως το καλοκαίρι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Κούντους έχει πρόταση από την Αρσεναλ για συμβόλαιο έως το 2028. «Νομίζω πως και για τον Αγιαξ είναι η καλύτερη στιγμή για να τον παραχωρήσει», τόνισε σχετικά η ατζέντης του Αφρικανού άσου, Τζένιφερ Μεντέλεβιτς

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X