Τουρκική πρόκληση: Δεν επιτρέπουν να γίνει λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο!

Τουρκική πρόκληση: Δεν επιτρέπουν να γίνει λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο!

Οι λόγοι της άρνησης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκλητική κίνηση από την Τουρκία που δεν επιτρέπει τη Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά!

Δεν θα λειτουργήσει ούτε φέτος τον Δεκαπενταύγουστο η Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα, καθώς σύμφωνα με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι τουρκικές Αρχές δεν έδωσαν τη σχετική άδεια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: «Εφέτος δέν θά τελεσθεί η Θεία Λειτουργία επί της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15 Αὐγούστου) εις την ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, καθ΄ότι δεν εδόθη η απαιτούμενη άδεια παρα των αρμοδίων κυβερνητικών αρχών».

Οι λόγοι της άρνησης αυτής από πλευράς της Τουρκίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Η επίσκεψη της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ θα επισκεφθεί την πόλη της Τραπεζούντας σε μια περίπου εβδομάδα, στις 30 Ιουλίου για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ ενόψει των προκριματικών του Champions League, κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα προτού η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 20:00, με την αναμέτρηση κατά πάσα πιθανότητα να μεταδίδεται από την Cosmote Sport, καθώς είναι προ των πυλών η ανακοίνωση της συμφωνίας της με την Ένωση.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X