Φιλική νίκη για τον Άρη με 3-1 επί του Εθνικού Άχνας - Αγωνία για τον Μπράμπετς

Φιλική νίκη για τον Άρη με 3-1 επί του Εθνικού Άχνας - Αγωνία για τον Μπράμπετς
Photo Credits: INTIME

Φιλική νίκη για τον Άρη με 3-1 επί του Εθνικού Άχνας με τους «κίτρινους» να αγωνιούν για την κατάσταση του Μπράμπετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης επικράτησε του Εθνικού Άχνας στο «Κλ. Βικελίδης» με 3-1 στο τελευταίο τεστ πριν τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Conference League αλλά λόγω του τραυματισμού του Γιάκουμπ Μπράμπετς δεν θα μπορούσε να χαμογελάσει.

Έχοντας αρκετά καλά διαστήματα, ο Άρης επιβλήθηκε με 3-1 του Εθνικού Άχνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο τελευταίο του φιλικό και μία εβδομάδα πριν από πρώτο ματς στις 27 Ιουλίου για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Σκόρερ της επικράτησης των «κίτρινων» ήταν οι Ρουπ (13′), Γκρέι (45+2′) και Νταρίντα (51′). Από την άλλη πλευρά το γκολ των Κύπριων σημείωσε ο Ηλία (53′).

Μελανό σημείο του αγώνα για τους γηπεδούχους ήταν η αποχώρηση του Μπράμπετς στο 18′ λόγω τραυματισμού που θα τον οδηγήσει σε μαγνητική την Παρασκευή (21/07).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (18’ λ.τρ. Αηδόνης), Ματαρίτα, Ζουλ, Ρουπ, Νταρίντα, Πάλμα, Μενέντες, Γκρέι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι : Εμπακατά, Φεράρι, Τζούρασεκ, Σαβέριο, Χριστοδουλόπουλος, Κάρλσον, Ντουκουρέ, Πάβισιτς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Ανχελ Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Φιάκας, Ακσεντίγεβιτς, Περατικός, Λομοτέϊ, Ντε Ιριόντο, Σπιρόβσκι, Πράζιτς, Λίπσκι, M. Ηλία, Χριστοφή. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καμπρέρα, Κυριακού, Ιωάννου, Πεχλιβάνης, Φροξυλιάς, Γκόμες, Αγγελόπουλος, Νικολάου, Χαραλάμπους, Κ. Ηλία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X