«Κρίσιμες ώρες για Αραούχο που περιμένει ειδοποίηση για το αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα»

«Κρίσιμες ώρες για Αραούχο που περιμένει ειδοποίηση για το αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στο Μεξικό επιμένουν για τον Νέστορ Αραούχο και την ΑΕΚ αναφέροντας πως ο ο παίκτης είναι μία ανάσα από τη μετακόμισή του στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η ΑΕΚ κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις για στόπερ, στο Μεξικό επιμένουν πως ο Νέστορ Αραούχο είναι μία ανάσα από τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Diario De Morelos», ο Αραούχο θα μπορούσε να να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μόλις ένα χρόνο μετά την υπογραφή του από την Αμέρικα και επισημαίνει ότι «ο Ματίας Αλμέιδα ΘΈΛΕΙ θέλει να υπογράψει τον Μεξικανό παίκτη για να ενισχύσει την άμυνα της ΑΕΚ στην Αθήνα».

Και εν συνεχεία στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται: «Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για τον καθορισμό του μέλλοντος του έμπειρου αμυντικoύ».

«Ο Αραούχο περιμένει οδηγίες για το αν η Αμέρικα κατέληξε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και για να μάθει αν θα ταξιδέψει ή όχι με την Αμέρικα στις ΗΠΑ για το Leagues Cup 2023», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X