«Η Λανς στρέφεται σε άλλες επιλογές, ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει στην ΑΕΚ»

«Η Λανς στρέφεται σε άλλες επιλογές, ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η Λανς αποσύρεται από το κυνήγι απόκτησης του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα ανανεώσει με την ΑΕΚ όπως σημειώνουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γάλλοι ασχολούνται με τις επαφές Λανς-ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία και δίνουν νέα διάσταση στο θέμα!

Όπως υποστηρίζουν, η Ένωση έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις της Λανς για τον Γκαρσία, γεγονός που αναγκάζει την γαλλική ομάδα να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του παίκτη, ενώ προσθέτουν ότι ο επιθετικός της ΑΕΚ θα ανανεώσει στην ομάδα με διπλάσιες απολαβές.

«Είναι «νεκρό», πλέον, το θέμα με τον Λιβάι Γκαρσία, η Λανς θα στραφεί σε άλλον παίκτη», ανέφεραν σε πρώτο βαθμό τα γαλλικά ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια προσέθεσαν:

«Ο Λιβάι Γκαρσία θα φύγει αργότερα με τη λήξη του συμβολαίου ή η ΑΕΚ θα λάβει πολύ λιγότερα την επόμενη χρονιά…» και άφησαν να εννοηθεί ότι ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ένωση:  «Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα έρθει στη Λανς. Ο σύλλογός του (ΑΕΚ) θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του και να του προσφέρει αύξηση στις αποδοχές».

Ενώ τέλος γίνεται εκτενής αναφορά στην πρόταση της Λανς: «Η ομάδα της Λανς πιθανώς, έκανε πρόταση 22 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ αρνήθηκε κατηγορηματικά».

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X