«This is home»: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα μέχρι το 2028 ο Ράσφορντ!

«This is home»: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα μέχρι το 2028 ο Ράσφορντ!
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκους Ράσφορντ, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν το κουνά από το Μάντσεστερ ο Μάρκους Ράσφορντ!

Το απόγευμα της Τρίτης (18/07), η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο επιθετικό, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Άλλωστε, ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως τόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» όσο και ο Βρετανός διεθνής φορ επιθυμούσαν να συνεχιστεί η συνεργασίας τους και να πορευτούν μαζί για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ράσφορντ αποτελεί γέννημα «θρέμμα» της Γιουνάιτεντ, στην οποία και ανήκει από το 2005, έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το επίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το έκανε το 2015, μετρώντας έκτοτε 359 εμφανίσεις με 123 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X