O Μελισσανίδης θα κάνει αυτό που πρέπει

O Μελισσανίδης θα κάνει αυτό που πρέπει
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για το ζήτημα Λιβάι Γκαρσία και όλα τα δεδομένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι στην κορυφή της επικαιρότητας της ΑΕΚ, παρότι η ομάδα ψάχνει για στόπερ, ενδιαφέρεται για φορ και χαφ και μόλις απέκτησε τον Ροντόλφο Πισάρο.

Και αυτό διότι τα χρήματα που ίσως φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν ρεκόρ… Η ΑΕΚ δεν συζητούσε στα 10, στα 15, ούτε τώρα στα 20 εκατ.ευρώ. Το 60-40% με την Μπεϊτάρ την αναγκάζει να περιμένει πολύ μεγάλα ποσά για να ασχοληθεί και να κάτσει να μιλήσει με οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Προφανώς και πλέον πάμε ολοταχώς για ποσά κοντά στα 25 εκατ.ευρώ. Η Ευρώπη πλησιάζει, σε 20 ημέρες έχει παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ρυθμό, έχει δέσιμο και ένταση και ο Λιβάι Γκαρσία είναι με το πόδι στο… γκάζι. Όλα βολικά για να κάνει εμφανίσεις αντάξιες των προσδοκιών. Αν βρει και το γκολ στα προκριματικά, το γκολ που τον δυσκόλεψε πέρυσι σε πολλές περιπτώσεις, τότε θα… τρέχουμε τον Αύγουστο με τον «Λέβι».

Μετά από 2 χρόνια αγωνιστικής «κακοποίησης» με απόλυτη ευθύνη του κλαμπ (διοίκησης-προπονητών) και όχι του αθλητή, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε το… αυτονόητο για προπονητή υψηλού επιπέδου. Είδε τα χαρακτηριστικά του, τον μελέτησε, ανέλυσε τους αντιπάλους του στην Ελλάδα και είδε το… κενό για να ξεχωρίσει «πατώντας» στα αθλητικά προσόντα του. Ρίσκαρε, τον πίστεψε, τον στήριξε και δικαιώθηκε με 9αρι μοντέρνο, αθλητικό που ήταν το Νο1 όπλο της ΑΕΚ στο δρόμο για το νταμπλ. Εκεί θα «πατήσει» ο Ματίας και στα προκριματικά του Champions League, εκεί που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ του ο παίκτης (12 ματς Europa League, 2 Conference). Πάνω στα χαρακτηριστικά του Γκαρσία και στην ποιότητα των… πίσω του με την μπάλα στα πόδια, για να του την φέρουν εκεί που πρέπει, όπως πρέπει.

O Μελισσανίδης θα κάνει αυτό που πρέπει

Το νέο συμβόλαιο και η πώληση του Γκαρσία

Μοιάζει μαθηματικά βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα «μοσχοπουλήσει» τον Λιβάι Γκαρσία. Είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε τον Γενάρη, είτε το επόμενο. Το ζήτημα είναι να … δέσει την υπόθεση. Να έχει ευχαριστημένο τον παίκτη με νέο συμβόλαιο. Θα το κάνει 100% ο Δημήτρης Μελισσανίδης αυτό, μπορεί και πολύ πιο γρήγορα από όσο σκεφτόμαστε όλοι μας. Έτσι θα του προσφέρει το απαιτούμενο κίνητρο και εκτός γηπέδου και μέσα από το… χαμόγελο του, να βρει αυτό που θέλει στην αγορά. Και αυτός για το επόμενο βήμα του και η ΑΕΚ για το deal του… αιώνα. Μέχρι τότε ο Μελισσανίδης θα κάνει αυτό που πρέπει.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύω ότι πρέπει να… εκραγεί. Έχει τεράστια δυναμική στη φυσική του παρουσία, στο σουτ που έχει, στο άλμα του. Όλο αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί 100%. Τη μέρα που θα γίνει αυτό θα μιλάμε για έναν διαφορετικό παίκτη από τους υπόλοιπους» είχε πει τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Αλμέιδα για τον Γκαρσία.

Και εδώ είναι όλη η ουσία. Η ευρωπαϊκή… έκρηξη του Λιβάι Γκαρσία προσεχώς. Πέρυσι σε 37 ματς είχε καθοριστική συμβολή σε 24 γκολ, είτε σκοράροντας είτε σερβίροντας. Πρώτος παίκτης σε επαφές μέσα στην περιοχή, πρώτος και σε X-goals. Του χρόνου που θα φτάσει;

Και όλα αυτά μέσα από το «ασφαλές] αγωνιστικό περιβάλλον που έχει δομήσει ο Αλμέιδα για κάθε παίκτη, σε κάθε γραμμή στην ομάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X