H AEK ψάχνει κάτι καλύτερο στα στόπερ και έχει αφήσει στην άκρη εδώ και μέρες τον Νέστορ Αραούχο

H AEK ψάχνει κάτι καλύτερο στα στόπερ και έχει αφήσει στην άκρη εδώ και μέρες τον Νέστορ Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ τσεκάρει περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών δίχως βιασύνη και πανικό και... έχει αφήσει στην άκρη τον Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι αναζητά κεντρικό αμυντικό στην αγορά για να τον βάλει στο ρόστερ της άμεσα, ενόψει της έναρξης της σεζόν τον Αύγουστο.

Ωστόσο, αυτό θα γίνει με την ιδανική επιλογή και όχι με παίκτη του στυλ «να πάρουμε, για να πάρουμε», όπως λέει παντού δημοσίως και ιδιωτικώς ο Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε δεν θα έδινε ποτέ έγκριση για μία τέτοια μεταγραφή ο Αργεντίνος κόουτς των νταμπλούχων.

Για τον λόγο αυτό και έχει… παγώσει εδώ και μέρες το θέμα του Νέστορ Αραούχο. Ο έμπειρος Μεξικανός στόπερ είχε συζητηθεί αρκετά και σοβαρά στην ΑΕΚ (πρόταση του μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα ήταν), αλλά ποτέ δεν προκρίθηκε ως πρώτη λύση και δεν φάνηκε να κερδίζει πόντους στις σκέψεις και τα σχέδια του προπονητικού τιμ. Για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε σοβαρά…

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τώρα η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον Νέστορ Αραούχο και έχει αφήσει αυτή την περίπτωση στην άκρη εδώ και μέρες. Οπότε δεν αναμένει και τίποτε από την πλευρά, είτε του παίκτη, είτε της ομάδας του της Αμέρικα.

Έτσι, η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητά και συζητά με υποψήφιους στόχους, πιο έτοιμους και με προοπτική παίκτες, αλλά δίχως βιασύνη και πανικό με… εντολή Αλμέιδα που δείχνει και το ξεκαθαρίζει ότι είναι καλά τώρα με τους στόπερ που έχει και μεταγραφή θα γίνει όταν βρεθεί ο… ιδανικός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X