Η αλήθεια για το πως βλέπει η ΑΕΚ την υπόθεση Αλεξανδρόπουλου

Η αλήθεια για το πως βλέπει η ΑΕΚ την υπόθεση Αλεξανδρόπουλου
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις για τον Αλεξανδρόπουλο και το... πακέτο που δεν έχει για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι μία από τις περιπτώσεις που τις προηγούμενες ημέρες για την ενίσχυση του άξονα στην ΑΕΚ.

Αριθμητικά η Ένωση έχει χάσει τον Αλεξάντερ Φράνσον και υπάρχει το κενό, ενώ δεδομένα ένας παίκτης ακόμη στα χαφ με ενεργό ρόλο θα είναι χρήσιμος στον Ματίας Αλμέιδα για τα πολλά και σημαντικά ματς τριών διοργανώσεων για την χρονιά που ξεκινά.

Γενικότερα στην ΑΕΚ υπάρχει πολύ καλή άποψη για το πακέτο του Αλεξανδρόπουλου. Σε παραγωγική ηλικία, με προοπτική και μεταπωλητική αξία, ενώ πάντα έχει τη δική του σημαντικότερα για το ρόστερ και τα αποδυτήρια το ότι είναι Έλληνας.

Πάντως, η Ένωση δεν… προχώρησε κάτι με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Αλεξανδρόπουλο. Με τα χαρακτηριστικά και τη δομή του άξονα της ΑΕΚ και τις επιλογές που υπάρχουν για αυτόν (Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Λαμαράνα) δεν θα υπήρχε ισορροπία, εκτιμούν στην ΑΕΚ, με την παρουσία χαφ τύπου Αλεξανδρόπουλου.

Οπότε και η ΑΕΚ, παρά την καλή άποψη για τον νεαρό χαφ, δεν προχώρησε τίποτε για να κάνει επίσημη κρούση στην Σπόρτινκ Λισσαβόνας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X