Το εύκολο πρόγραμμα το κάνουν μόνο οι νίκες!

Το εύκολο πρόγραμμα το κάνουν μόνο οι νίκες!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει την κλήρωση του πρωταθλήματος και εξηγεί κάποια δεδομένα σε αυτή…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πράγμα που βαριέμαι να ακούω είναι το: «είχε καλή κλήρωση». Τις κληρώσεις τις κάνουν να φαίνονται καλές οι ομάδες και ακόμα ειδικότερα αυτές που κερδίζουν τα ματς. Τα παραδείγματα για την ΑΕΚ για το πόσες φορές ήταν «λουκούμι» η κλήρωση και πόσες φορές χτυπάγαμε το κεφάλι μας στον τοίχο είναι πολλά!

Θέλετε να σας θυμίσω τι έγινε πέρσι; Όλοι περίμεναν τρεις νίκες στο ξεκίνημα και τη 2η αγωνιστική με τον Βόλο στη Ριζούπολη ήρθε η… κηδεία! Θα συμφωνήσω με όσους μου πούνε ότι άλλο πέρσι που η ομάδα ειδικά στο ξεκίνημα ψαχνόταν και άλλο φέτος που είναι στρωμένη, αλλά στο ξεκίνημα μίας σεζόν και ειδικά εν μέσω και ευρωπαϊκών αγώνων, όλα τα ματς είναι επικίνδυνα.

Πρόπερσι ήταν το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική, λίγο καιρό μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τη Βελέζ, όταν το 0-3 στο Ηράκλειο έγινε 3-3 (και με εγκλήματα από τον Τζοβάρα) στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Τη σεζόν 2020-2021 αμέσως μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ ήρθε η ήττα στο Περιστέρι και το εντός έδρας Χ με τον Πάοκ (για την 3η και την 4η αγωνιστική αν και ήταν η 4η και η 5η, αλλά είχε αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να γίνει ο τελικός).

Να πάω και στη σεζόν 2019-2020; Πρεμιέρα επί… Καρντόσο μετά τη «σφαλιάρα» από την Τραμπζονσπόρ και… 1-2 από την Ξάνθη και μετά είχαμε το κακήν κακώς διώξιμο των Καρντόσο και Λυμπερόπουλου… Για αυτό λοιπόν τα μόνα «λουκούμια» που αναγνωρίζω είναι τα… Συριανά.

Η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και τη ρεβάνς ανήμερα της Παναγίας! Λίγες μέρες μετά θα ξεκινήσει τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της. Είναι κάτι παραπάνω από θετικό το ότι θα δώσει δύο εντός έδρας ματς (άρα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση λόγω μετακινήσεων), παιχνίδια όμως που θα πραγματοποιηθούν και ανάμεσα σε νέους προκριματικούς ευρωπαϊκούς αγώνες! Το δε ματς στο Βόλο θα γίνει μετά τον τελευταίο παιχνίδι που θα καθορίσει το ευρωπαϊκό μέλλον του Δικεφάλου.

Αμέσως μετά υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων. Με την επανέναρξη η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (16 ή 17/9) και στις 19, 20 ή 21 (ανάλογα με τη διοργάνωση που θα παίζει) θα έχει και ευρωπαϊκό ματς. Στις 23 ή στις 24/9 θα έχει το ντέρμπι στη Λεωφόρο… Εύκολο λοιπόν δεν το λες το πρόγραμμα.

Εύκολο θα γίνει αν η ΑΕΚ κάνει τις προκρίσεις που πρέπει, κάνει το τρία στα τρία στο ξεκίνημα και μετά καταφέρει να κάνει μία νίκη και μία ισοπαλία τουλάχιστον στα δύο ντέρμπι. Τότε θα έχει βάλει το νερό στο αυλάκι, χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα. Διότι και άλλοι πέρσι ξεκίνησαν και μας έκαναν μαθήματα προπαίδειας και στο τέλος της σεζόν, έσκουζαν σαν τις χήρες στο κρεβάτι!

ΥΓ: Με την απόκτηση του Ροντόλφο Πισάρο «κλείνει» επί της ουσίας ο πρώτος κύκλος ενίσχυσης της ΑΕΚ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν με εξαίρεση τη θέση του στόπερ τουλάχιστον δύο παίκτες σε κάθε θέση.

Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης, Σιντιμπέ και Ρότα, Μοχαμάντι και Χατζισαφί, Βίντα και Μήτογλου, Μουκουντί και… μεταγραφή. Σιμάνσκι και Γιόνσον, Πινέδα και Γαλανόπουλο, Ελίασον και Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, Τσούμπερ και Μάνταλο, Γκαρσία και Φαν Βέερτ. Και δεν βάζω μέσα σε αυτούς τους Αραούχο που θα επιστρέψει μέχρι το τέλος Αυγούστου, Ζίνι, Ραντόνια και Πήλιο…

Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε προπονητής του… καναπέ. Κρατάω αυτό που είπε ο Αλμέιδα, ο οποίος δεν είναι από τους τύπους που… μασάνε τα λόγια τους: «Είμαστε σε αναζήτηση ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα με κάτι καλό, αλλά είμαι ευτυχής για τους παίκτες που έχω».

Έτσι και αλλιώς με τον τρόπο που δουλεύει ο «Πελάδο» και αύριο να του έφερναν παίκτη, θέση στη βασική ενδεκάδα δε θα έπαιρνε. Το έκανε πράξη πέρσι με τον Τζαβέλλα, όπου μέχρι να τραυματιστεί στο χέρι του στο Αγρίνιο, ο Μουκουντί ήταν στον πάγκο.

ΥΓ 2: Το βράδυ της Δευτέρας στη «Βυζαντινή Γωνιά» έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Γεράσιμου Γασπαρινάτου «Μία ομάδα τον κόσμο αγαπώ». Πρόκειται για μια εικονογραφημένη έκδοση για παιδιά αλλά και μεγαλύτερους με την ιστορία των πρώτων 100 χρόνων της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο και ειδικά από πολλά μικρά παιδιά που έμπαιναν μέσα στο μαγαζί για να βγάλουν selfie μαζί του! Δε χάλασε σε κανέναν χατίρι. Ο «Τίγρης» είναι άγρια φτιαγμένος (για να μην το πω αλλιώς) με την ΑΕΚ!

Έφυγε «σφαίρα» από τα γραφεία της Aegean για να δώσει το «παρών» σε μία εκδήλωση βιβλίου που αφορά την ομάδα. Και ενώ θα μπορούσε να κάτσει δέκα λεπτά και να φύγει έκατσε μιάμιση ώρα και είχε επαφή με τον κόσμο! Με τον υδράργυρο να δείχνει 35 βαθμούς Κελσίου… Όσοι τον είδαν, κατάλαβαν πολλά…

ΥΓ 3: Άντε πάλι με την επαγγελματική διαιτησία. Τελικά έμαθαν στη Λίγκα πόσα δίνουν στον Κλάτενμπεργκ ή ακόμα το ψάχνουν;

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X