«Σε διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε για τον Ντουάρτε ο Ολυμπιακός»

«Σε διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε για τον Ντουάρτε ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μαρέτο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε για την απόκτηση του Ντομίνγκος Ντουάρτε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μαρέτο, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τη Χετάφε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή! Συγκεκριμένα, ο Μαρέτο γράφει: «Ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει τον Ντομίνγκος Ντουάρτε. Τον είχε και στη Γρανάδα. Υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων. Η Χετάφε πρέπει να πουλήσει για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές».

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε έχει ύψος 1,90μ. και αποκτήθηκε από τη Χετάφε το περασμένο καλοκαίρι αντί 750.000 ευρώ, «γράφοντας» 34 παιχνίδια (33 βασικός), με τα 31 στο πρωτάθλημα και τα τρία στο Κύπελλο.

Το συμβόλαιο του Ντουάρτε με τη Χετάφε λήγει το καλοκαίρι του 2026. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 5 εκατ. ευρώ. Στην Πορτογαλία είχε παίξει σε Μπελενένσες (32 παιχνίδια) και Τσάβες (επίσης 32 παιχνίδια), όπως και στη Σπόρτινγκ Β (53 ματς), όχι, όμως, στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ. Ο Φερνάντο Σάντος, μάλιστα, τον έπαιρνε στην εθνική Πορτογαλίας και τρεις φορές τον είχε βασικό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X