«Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς για να υπογράψει με την Παρτιζάν»

«Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς για να υπογράψει με την Παρτιζάν»
Photo Credits: INTIME

Στο τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει το σίριαλ «Μίροτιτς», με την Παρτιζάν να αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών φέρνουν τον Νίκολα Μίροτιτς ολοένα και πιο κοντά στην Παρτιζάν και σύμφωνα με την Mozzartsport, o παίκτης βρίσκεται στο Βελιγράδι προκειμένου να υπογράψει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Όπως αναφέρεται σχετικά «ο Μίροτιτς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου προκειμένου να τελειώσει η γραφειοκρατία για το συμβόλαιο με την Παρτιζάν», ενώ προσθέτει πως «μετά τη λύση των υπολοίπων δύο ετών του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, που ήταν στα 22.000.000 ευρώ, το οποίο αναφέρεται ανεπίσημα στην Ισπανία, ο άσος από την Ποντγκόριτσα έφτασε στην πρωτεύουσα της Σερβίας για να κλείσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας».

Εφόσον ολοκληρωθεί η κίνηση, θα είναι από τις σημαντικότερες και ηχηρότερες του φετινού καλοκαιριού και ο Μαυροβούνιος άσος θα αποτελέσει την τρίτη ενισχυτική κίνηση της Παρτιζάν μετά τους Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ματέους Πονίτκα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X