Οι δυο λόγοι που το γκολ του Ιβάν το πανηγύρισαν πιο πολύ από κάθε άλλο φέτος

Οι δυο λόγοι που το γκολ του Ιβάν το πανηγύρισαν πιο πολύ από κάθε άλλο φέτος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΠολλά και κάποια εξ αυτών καθοριστικά, έχουν πετύχει φέτος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά κανένα εξ αυτών δεν το πανηγύρισαν με τόσο πάθος, όσο αυτό του Μπρέσεβιτς στο χθεσινό παιχνίδι. Κανένα δεν το ευχαριστήθηκαν τόσο πολύ, όσο το χθεσινό. Και οι λόγοι που το γκολ που πέτυχε ο Μπρέσεβιτς είναι διαφορετικό από κάθε άλλο φετινό, είναι δυο.

Ο πρώτος είναι διότι απελευθέρωσε την συσσωρευμένη ένταση και πίεση και απ’ όσα έγιναν στο χθεσινό ματς, αλλά και απ’ αυτά που κουβαλούσαν οι ποδοσφαιριστές από το στραπάτσο του Καυταντζογλείου. Ουσιαστικά ήταν μια λύτρωση αυτό το γκολ και ειδικά στον χρονικό σημείο που ήρθε. Και γι αυτό και ακολούθησε ένα ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών άνευ προηγουμένου, που δεν είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το χθεσινό ματς.

Ο δεύτερος λόγος, αφορά τον Μιχάλη Παυλή. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελα να αφιερώσουν την νίκη στο χθεσινό ματς, στον (πρώην πλέον) συμπαίκτη τους. Μάλιστα υπήρχε μπλουζάκι με αφιέρωση που κρατούσε ο «Μήτσι» στον πάγκο. Ο χρόνος περνούσε, χωρίς να έρχεται το γκολ της νίκης. Και όταν το πέτυχε ο Μπρέσεβιτς ήρθε το ξέσπασμα και φυσικά η αφιέρωση στον Παυλή. Η αλήθεια είναι μάλιστα πως θα ήθελαν να την απολαύσουν λίγο περισσότερο αυτή την αφιέρωση, αλλά δεν τους επέτρεψαν οι συνθήκες ζούγκλας στο γήπεδο του Αιγάλεω.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X