Από τον Λιβάι έως τον Παυλίδη: Φουλ... Ελλάδα η μεταγραφική λίστα της Λανς για επιθετικό!

Από τον Λιβάι έως τον Παυλίδη: Φουλ... Ελλάδα η μεταγραφική λίστα της Λανς για επιθετικό!
Photo Credits: INTIME

Φουλ «ελληνικό» χρώμα η μεταγραφική λίστα της Λανς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ «ελληνικό» χρώμα η μεταγραφική λίστα της Λανς για τον αντικαταστάτη του Οπέντα που αποχώρησε με προορισμό την Bundesliga και τη Λειψία.

Η Λανς παραχώρησε έναντι 43 εκατ. ευρώ τον Οπέντα στη Λειψία και ψάχνει τώρα τον αντικαταστάτη του έχοντας στη λίστα της τρεις παίκτες που συνδέονται με την Ελλάδα. Και ποιοι είναι αυτοί; Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως…

Στη λίστα της Λανς βρίσκεται σε περίοπτη θέση ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ που έκανε σπουδαία πράγματα φέτος με την Μίντλεσμπρο. Αρέσει και βρίσκεται στη λίστα της Λανς, ωστόσο ο παίκτης προτιμά Πρέμιερ Λιγκ, ενώ παίζει και για ΛιΛ σε περίπτωση αποχώρησης του Τζόναθαν Ντέιβιντ.

Ένα άλλο όνομα που αναφέρεται είναι αυτό του Έλληνα διεθνή επιθετικού Βαγγέλη Παυλίδη με συμβόλαιο μέχρι το 2025 στην Άλκμααρ. Πέρυσι, ο διεθνής σέντερ φορ σημείωσε 22 γκολ, όλες τις διοργανώσεις μαζί, συμπεριλαμβανομένων δέκα στη Conference League με την Άλκμααρ να ζητά περίπου 20 εκατομμύρια.

Ενώ γράφτηκε και το όνομα του Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ να λέει «όχι» σε πρόταση 17 εκατ. ευρώ, με τη Λανς να μην αποκλείεται να επανέλθει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X