Έκλεισε τον Τσόλακ με 2,5 εκατ. ευρώ η Πάρμα - 300 χιλ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Έκλεισε τον Τσόλακ με 2,5 εκατ. ευρώ η Πάρμα - 300 χιλ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Πάρμα θα πρέπει να θεωρείται ο Αντόνιο Τσόλακ, με την ιταλική ομάδα να προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στη Ρέιντζερς για την παραχώρησή του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Serie B για λογαριασμό της Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Τσόλακ! Τις τελευταίες ημέρες τα αγγλικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η ιταλική ομάδα με την Ρέιντζερς είναι κοντά σε συμφωνία και κάτι επιβεβαιώθηκε, με το ποσό της μεταγραφής να κυμαίνεται στις 2,5 εκατομμύρια λίρες.

Έτσι, η σκωτσέζικη ομάδα με ανακοίνωσή της επισημοποίησε τη μεταγραφή του 29χρονου φορ, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στο «Ibrox» μέτρησε 18 γκολ σε 39 αγώνες.

Μάλιστα, η μεταγραφή υπόθεση του Τσόλακ μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης που ανέχεται στο 15% όταν αποχώρησε, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X