Ολυμπιακός: Θέλει Κούντε η Τζένοα

Ολυμπιακός: Θέλει Κούντε η Τζένοα
Photo Credits: INTIME

Στη μεταγραφική λίστα της Τζένοα βρίσκεται το όνομα του Πιέρ Κούντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μεταγραφική λίστα της Τζένοα βρίσκεται το όνομα του Πιέρ Κούντε και ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται μόνο με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Αλλά και με εκείνους που πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ. Και ειδικά με εκείνους που έχουν μείνει στην Αθήνα και καθημερινά κάνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ποδοσφαιριστές όπως ο Πιερ Κούντε, που δεν υπολογίζονται και υπάρχουν επαφές για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Η αρχή έγινε με την πώληση του Μαμαντού Κανέ στην ΠΑΦΟ. Μια εξαιρετική πώληση από πλευράς Πειραιωτών, καθώς όχι μόνο ξεφορτώθηκαν έναν μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή που δεν υπολόγιζαν, αλλά πήραν 1.000.000 €, ποσό τουλάχιστον διπλάσιο από όσα είχαν δώσει για να τον αποκτήσουν και παράλληλα κράτησαν και το 30% από πιθανή πώληση του αμυντικού χαφ από τη Γουινέα.

Επόμενη πιθανή αποχώρηση ενδέχεται να είναι εκείνη του Πιερ Κούντε. Η Τζένοα είναι η πρώτη ομάδα που κινήθηκε για τον μέσο από το Καμερούν. Οι Ιταλοί επιθυμούν να τον αποκτήσουν με μεταγραφή, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει την ερχόμενη σεζόν και οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες επαφές. Χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρο εάν τα δεδομένα που έχουν πέσει στο τραπέζι μπορούν να εξυπηρετήσουν την ολοκλήρωση του deal.

Οπως και να έχει, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός κινείται και στο επίπεδο των πωλήσεων ή δανεισμών ποδοσφαιριστών που δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν με τους συνεργάτες του, αναμένεται να φορτσάρουν, για να βρεθούν λύσεις, το συντομότερο δυνατό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X